1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

staying logged in?

Discussion in 'Site Questions' started by frenchpea2002, Dec 25, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. when signing in, I check the box that says "always stay logged in" but then if I come back in a few hours, I'm no longer logged in... Is this just me? ???
     
  2. Shadow

    Shadow Guest

    Have the problem at the Hub, but surprisingly not here... I dunno?  ??? (Unless I wipe the cookies)
     
  3. Amie91280

    Amie91280 "Preparing For Fourth Molt"

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    1,261
    Likes Received:
    0
    I have big problems with that at the hub. It won't even keep me logged in from the time I click on a forum till I click on a topic. Here I have to sign in maybe once a day even though I click stay signed in forever. It's not as bad as at the hub though....lol
     
  4. vckums

    vckums Moderator

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    5,461
    Likes Received:
    0
    hmm I haven't had a problem at either site. I'm sorry, I'll look into it
     
  5. Matt

    Matt Guest

    Nor have I. When I go to the site, I am not logged in, when I click home, I get logged in, try that.
     
  6. HERMEZ

    HERMEZ Moderator

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    5,714
    Likes Received:
    0
    Location:
    NC
    I thought the site says you can only stay logged on 60 minutes???????? That is what it says to me when I log in? Why the restriction?
     
  7. LolaGranola

    LolaGranola Guest

    Does it say 60 min or can you change that in the text window? Lemme scramble up a screen shot.
     
  8. LolaGranola

    LolaGranola Guest

    Okay, this is what you should be seeing.

    [​IMG]

    You can change the number of minutes or you can just check the box.
     
  9. Astinus

    Astinus Guest

    I too have the Problem,If I log off my Browser..I have to "Log In" I check the Box. I even tried to set the "60" to 999 and still no good, I am Using Mozilla Firefox.
     
  10. yeah, I see that, and I've done both 9999 for minutes or checked the box, but it doens't work. I'm also using firefox. I wonder if that is it...
     
  11. HERMEZ

    HERMEZ Moderator

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    5,714
    Likes Received:
    0
    Location:
    NC
    well I am an idiot I never knew you could change it :-[
     
  12. vckums

    vckums Moderator

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    5,461
    Likes Received:
    0
    I use IE on here but use firefox for the hub, and I haven't had a problem staying logged in...Have you guys tried clearing your cache?(don't ask, I tried it and it worked once) LOL
     
  13. ok, it's working for me now, more or less. when I enter the site, it shows the log-in screen, but if i just click "home" at the top, it takes me to the index and I'm logged in, so that's just one extra click...I think I can handle that! ;)
     
  14. vckums

    vckums Moderator

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    5,461
    Likes Received:
    0
    *hugs* I luv ya for that!
     
  15. Matt

    Matt Guest

    Thats what I do. I just click home and I am in.
     
  16. putertutor

    putertutor Guest

    This does seem to be an issue with the cookies set by the site. I have made some changes to the site settings, but you will need to clear your cookies on your machine.

    You can clear just the hermitcrabaddiction cookies in Firefox by clicking Tools > Options > Privacy > Cookies > View Cookies. Scroll down until you see hermitcrabaddiction.com and select the folder. Click Remove Cookies. This way you will only clear the cookies for this site.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page