1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Contest Problem

Discussion in 'The Sand Castle Lounge' started by HermitPaws, Oct 1, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HermitPaws

    HermitPaws "Fourth Molt, A Success"

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    1,484
    Likes Received:
    0
    Location:
    Centennial,colorado
    i keep trying to upload my pic and it give me a screen saying theres a DATABASE Problem???

    am i doing somthing wrong???:confused:
     
  2. Hermies4Ever

    Hermies4Ever (Large Crab)

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maine.
    I have no idea. . . PM Mckenny about it!!!
     
  3. shelbers91

    shelbers91 "Preparing For First Molt"

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tarentum PA
    try uploading you image to photobucket, then use the forum picture url (i think its the bottom one, well it says image lol) copy it, then paste it, that's what i did, it makes it go on full size :) hope it helps! also photobucket is easy to make an account, its VERY usefull and FREE!
     
  4. HermitPaws

    HermitPaws "Fourth Molt, A Success"

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    1,484
    Likes Received:
    0
    Location:
    Centennial,colorado
    Never mind i got it working, i think it my wireless signal?!?!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page