1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't post pics to the gallery?

Discussion in 'The Sand Castle Lounge' started by Roach, Jul 19, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Roach

    Roach "Preparing For First Molt"

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    I have been have trouble for awhile trying to figure out why it won't work when I try. It just gives my some file error. I uploaded the same pictures to my albums before but they were deleted or something. Does anyone have this problem?? I want to upload some of my hermit pic's to verify their species.
     
  2. ItsMeg

    ItsMeg "First Molt, A Success"

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bowling Green
    I'm not sure how most people on here post theirs, but I use Photobucket.

    You have to make an account, it's free, and it's pretty much an online-photo-album.

    Uploading is easy and under the uploaded pics, there is an IMG code.

    You just copy, and paste it in the thread. I usually preview my post just to make sure it worked.

    Hope this helps :D
     
  3. Mckenny

    Mckenny "PM Jason For Custom Title"

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    2,292
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cambridge, Maryland
    It seems to me some others have had problems too. You could start a new thread in the General Care section and post your pictures and your questions there.
    You could also PM Jason, the site owner and ask him for advice on the Gallery and how to post there.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page